Wat is Buzz?

Buzz is een spel wat gespeeld wordt op de Playstation. Met behulp van de speciale draadloze Buzz controllers heb je een nog uniekere beleving. Het bestaat uit 5000 vragen en diverse categorieën. Het leuke is dat je het spel op de televisie kan afspelen en dat de vragen ook visueel worden weergeven. Zo kan iedereen meedoen ongeacht de leeftijden. Maximaal acht spelers kunnen tegelijkertijd spelen. Dus ben je met een grote groep wissel dan af en laat de winnaars van verschillende groepen het uiteindelijk tegen elkaar opnemen in de finale.

BedrijfsquizQuiz met vrienden

Wat kun je instellen?

Quizrondes

Kies in welke vorm jij wilt spelen of het aantal vragen wat je per ronde wilt spelen.

Profielen

Stel in of je een man of vrouw bent en eventuele andere karaktereigenschappen.

Eigen foto

Met behulp van de Playstation Eye camera kun je zelfs een foto van jezelf toevoegen.

Multiplayer/online mogelijkheden

Stel zelf jouw favoriete mogelijkheden in qua quizrondes. Als je vrienden niet naar jou toe kunnen komen, kun je er ook voor kiezen om het online te spelen. Hebben zij geen tijd ervoor dan kun je samen met spelers over de hele wereld het spel spelen. Je kunt het niet alleen tegen gamers over de hele wereld opnemen, maar ook toevoegingen of meer vragen downloaden via het Playstation netwerk.

Samenvatting

Het spel Buzz kan je in 15-40 uur uitspelen afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die je instelt. Hoe moeilijker je het jezelf maakt, hoe langer het duurt. In totaal zijn er 25 overwinningen nodig om het uit te spelen.

Via MyBuzz kun je quizzen alvast samenstellen om bijvoorbeeld ’s avonds of online met je vrienden te spelen. Deze functie is beschikbaar na het spelen van tenminste 50 quizzen (deze hoeven niet per definitie gewonnen te zijn). Er zijn ook 7 trofeeën te winnen op speciale categorieën zoals het snelste reageren e.d.